Hotel Svoboda - Talaso Strunjan

Oglejte si galerijo

Talaso Strunjan

Talaso Strunjan odlikuje izjemna lega tik ob morju - v borovem gozdiču v osrčju krajinskega parka, znanega po visokih klifnih prepadnih stenah, bujnem mediteranskem rastlinju in več kot tisočletje starih solinah, kjer še danes na tradicionalen način pridobivajo sol. Zaliv zdravja z 2300 sončnimi urami na leto je kraj naravnih posebnosti in morske blagodejnosti, ki so značilne za talasoterapevtske centre v pravem pomenu besede. Neposredna bližina morja in njegovi blagodejni vplivi so namreč v strunjanskem centru Krkinih term omogočili razvoj celovitega talaso pristopa, ki temelji na uporabi različnih elementov morja: obmorski klimi, morski vodi, blatu in algah ter morski soli. Talaso Strunjan velja danes za izjemno slovensko naravno klimatsko zdravilišče.

Nastanitve

Prenovljeni Hotel Svoboda s štirimi zvezdicami ponuja čudovit razgled na starodavne soline. Superior sobe in suite zagotavljajo gostom več prostorskega udobja, na dosegu roke so bazeni z ogrevano morsko vodo, savne, fitnes, zdravstveni in sprostitveni center. Pod okrilje hotela sodi tudi depandansa Vila Park, ki je s skrbno izbrano opremo primerna za astmatike, mediteransko obarvane Vile s tremi zvezdicami v neposredni bližini Hotela Svoboda pa so primerne predvsem za družinske počitnice. Manjši mediteranski Hotel Laguna s tremi zvezdicami je nekoliko odmaknjen od vrveža in nudi gostom tudi namestitev v apartmajih s kuhinjo.

Indikacije, zdraviliško zdravljenje in wellness

Zdravilišče je specializirano za zdravljenje bolezni dihal, revmatskih obolenj in poškodb na prsnem košu, pljučih, stanj po poškodbah in operativnih posegih na gibalnem aparatu. V njegovem sklopu deluje tudi sodoben diagnostični center s številnimi specialističnimi ambulantami (ortopedsko, kardiološko, ambulanto za ultrazvok trebušne votline, fiziatrično, za osteoporozo, ginekološko). Ekipa vrhunskih specialistov, sodobna diagnostika in naravne danosti so temelj učinkovitih rehabilitacij ter odlične preventive. Obravnava gostov, za katere med drugim oblikujemo tudi shujševalne in menedžerske programe, je zelo osebna in individualna.

Tudi storitve in programi dobrega počutja v obnovljenem Talaso centru Salia so neločljivo povezani z naravo in obogateni z mediteranskimi vsebinami. Dragocene naravne substance, kot so morska voda, sol, fango, morske alge in klima, dopolnjujejo naravna eterična olja sivke, rožmarina, citrusov. Talasoterapija v srcu obmorskega krajinskega parka zagotavlja sprostitev in razbremenitev, ki telesu vračata moči in lepoto.


Lokacija

Mnenja

8,6 Sijajno Na podlagi 136 ocen
Osebje
Čistoča
Udobje
Storitve
Lokacija